Збільшення аптечного ринку і великих містах України в 2010 році складе близько 30% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Збільшення аптечного ринку і великих містах України в 2010 році складе близько 30%

187
Збільшення аптечного ринку і великих містах України в 2010 році складе близько 30%, прогнозує директор аптечної мережі "Віталюкс" (Київ) Надія Численко.
"З точки зору цифр, якщо брати великі міста, я думаю, в гривні спостерігатиметься приріст 30%", - сказала вона агентству "Інтерфакс-Україна" в ході Українського фармацевтичного форуму, котрий проходив 10-11 листопада в Києві.
Численко також наголосила на проблемі державного регулювання діяльності аптечного ринку.
"Більшість законів і підзаконних актів, котрі регулюють діяльність (аптечного ринку, - ред.), на жаль, суперечать один одному, і дуже часто ми стикаємося при перевірках з такими ситуаціями, коли є двояке тлумачення, тобто один підзаконний акт свідчить одне, інший - інше, а третю версію може запропонувати державний чиновник, який проводить перевірку", - сказала вона.
На думку директора "Віталюкс", вітчизняний аптечний ринку потребує створення максимально зрозумілої, прозорої і зручної системи регуляції.
Крім того, директор аптечної мережі "Віталюкс" повідомила, що в 2010 році мережа планує зосередитися на збільшенні частки ринку, зокрема в Києві, оскільки більшість її аптек розташована саме в столиці.
"Ми також маємо намір продовжувати працювати над якістю і сервісом" - додала Численко.
Аптечна мережа "Віталюкс" в даний час об'єднує 21 аптечний супермаркет, шість аптечних кіосків і одну аптеку переважно в столиці, а також має намір купити ще 14 аптек в Києві.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас