Едвард Нолан обраний членом Спостережної Ради "Екстра Консалтинг" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Едвард Нолан обраний членом Спостережної Ради "Екстра Консалтинг"

52
21 жовтня 2002 р. Едвард Нолан, міжнародний експерт в області банківського нагляду, був обраний членом Спостережної Ради компанії «Екстра Консалтинг».
Едвард Нолан є громадянином США і має більш ніж 30 літній досвід роботи в області банківського нагляду і регулювання. З 1970 по 1988 рік Едвард Нолан працював у Центральній Резервній Системі США і пройшов шлях від інспектора до старшого радника і менеджера по нагляду за найбільшими банками США. У 1993-1994 роках він заснував і очолив консалтингову практику KPMG Peat Marwick в області центральних банків і банківського нагляду. Починаючи з 1982 року, Едвард Нолан був консультантом і радником центральних банків у таких країнах, як Нігерія, Ліберія, Оман, Уганда, Намібія, Ефіопія, Угорщина, Ємен. У 2000-2001 роках він брав участь разом з консультантами компанії «Екстра Консалтинг» у проекті реструктуризації банку Аваль. На дійсний момент Едвард Нолан є радником керівництва Центрального Банку Словаччини.
Як член Спостережної Ради компанії «Екстра Консалтинг» Едвард Нолан буде співробітничати з менеджментом компанії в питаннях розвитку бізнесу, реалізації банківських проектів в Україні і забезпечення принципів відкритості і публічності в діяльності компанії.
Компанія Экстра Консалтинг створена в 2000 році і поєднує українських і західних експертів. Починаючи з 2001 року, компанія провела семінари для більш, ніж 700 менеджерів банків і компаній України на теми - стратегічний менеджмент, оцінка ефективності, трансферне ціноутворення, керування ризиками, е-комерція, кредитування, експортно-імпортні операції. У 1999-2001 роках консультанти компанії брали участь у реалізації проекту по реструктуризації банку Аваль разом з їхнім партнером, компанією Booz Allen Hamilton Inc (США).
За матеріалами:
Екстра Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас