Укравтодор на підготовку до Євро-2012 використав в 2009 р. понад 1,7 млрд грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укравтодор на підготовку до Євро-2012 використав в 2009 р. понад 1,7 млрд грн.

Казна та Політика
196
Укравтодор на підготовку до Євро-2012 використав в 2009 р. понад 1,7 млрд грн.
Про це заявив заступник голови державної служби автомобільних доріг України Микола Березовський, повідомляє прес-служба Міністерства транспорту і зв'язку України. Зокрема, відповідно до Державної цільової програми підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р., продовжується будівництво нових автомобільних доріг і поліпшення транспортно-експлуатаційного стану існуючих автодоріг, якими здійснюватиметься переміщення гостей і учасників змагань.
За словами заступника голови Укравтодору, зараз продовжується будівництво автомобільних доріг в обхід населених пунктів, і ведуться роботи на дорогах загальнодержавного значення: Київ-Чоп, Київ-Ковель-Ягодин, Кипті-Глухів-Бачевськ та інші. В цілому цього року планується закінчити великі інфраструктурні проекти і ввести їх до експлуатації: дорога М-07 Київ-Ковель-Ягодин в межах Житомирської, Рівненської і Волинською обл.; М-02 Київ-Глухів-Бачевськ в Чернігівській і Сумській областях; Р-51 Харків-Перещепіно-Новомосковськ в Харківській і Дніпропетровській обл.; М-05 Київ-Одеса в Київській і Одеській обл.
Також наголошується, що капітальний ремонт дороги Київ-Чоп на сьогодні - один з наймасштабніших будівельних проектів автомобільних доріг в Україні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас