Німеччина все більше приваблює іноземних інвесторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німеччина все більше приваблює іноземних інвесторів

Казна та Політика
223
Німеччина стає дедалі привабливішою для зарубіжних інвесторів. Згідно з результатами проведеного IBM дослідження Global Location Trends, в 2008 році іноземні інвестори створили у ФРН близько 27 тыс. новых робочих місць.
Це означає, що за даним показником Німеччина за один рік перемістилася з 18-го на 9-е місце, відзначає "Німецька хвиля". При цьому загальне число робочих місць, створених іноземними інвесторами минулого року у всьому світі, скоротилося на 25% до приблизно 1 млн.
Торік найбільшим зарубіжним інвестором у ФРН залишалися США. Проте в десятку найбільш активних іноземних інвесторів у Німеччині несподівано увійшли такі країни, як Індія і Китай. В той же час німецькі інвестиції йшли, перш за все, в США, Китай, Угорщину і Індію, повідомляє агентство ddp.
Між тим, незважаючи на поліпшення кон'юнктури, Європі наступного року загрожує різке зростання безробіття. За словами представника Єврокомісії, насамперед до хвилі масових звільнень має готуватися Німеччина, попри позитивні тенденції останніх місяців. Згідно з прогнозами, рівень безробіття у ФРН в 2010 році має зрости до 9,2%, а в середньому по Європі - до 10,3 %.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас