Глава GM Europe переходить в індійський автоконцерн Tata Motors — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава GM Europe переходить в індійський автоконцерн Tata Motors

Казна та Політика
162
Глава європейського підрозділу корпорації General Motors Карл-Петер Форстер, який покинув свій пост на знак протесту проти рішення General Motors (GM) не продавати Opel, може перейти на роботу в індійський автоконцерн Tata Motors.
Про це повідомляє в суботу німецьке видання Focus з посиланням на анонімні джерела. За цими даними, вже ведуться інтенсивні переговори про конкретну посаду і обсяг повноважень Форстера, а остаточне рішення буде прийнято найближчим часом.
Раніше сьогодні GM офіційно підтвердив відставку Форстера, чутки про яку з'явилися в німецьких ЗМІ напередодні. Коментуючи звільнення Форстера, глава GM Фріц Хендерсон підкреслив, що інших перестановок в керівництві Opel не буде. За словами Хендерсона, оновлена команда управлінців Opel/Vauxhall буде представлена в найближчі дні або тижні.
За даними Bloomberg в.о. глави GM Europe може бути призначений керівник міжнародних операцій GM Нік Рейллі (Nick Reilly), а пост в.о. голови наглядової ради компанії буде запропонований віце-голові Бобу Лутцу.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас