Огляд ринку: Український ринок злетів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Огляд ринку: Український ринок злетів

Фондовий ринок
217
Українські акції злетіли на тлі бичачих настроїв на глобальних ринках. В середу індекс Української Біржі підскочив на 5% до 1497 пунктів, індекс ПФТС додав 3,2%, закрившись на рівні 607 пунктів. На момент закриття українських ринків ключові європейські і американські індекси виросли більш ніж на 1%.
Обсяг торгів був трохи вище середнього і становив 31 млн. грн. на УБ і 12 млн. грн. на ПФТС. Всі блакитні фішки закрили торги підвищенням котирувань, папери машинобудівного і металургійного секторів мали підвищений попит: "Мотор Січ" виросла на 7,9%, Єнакіївський меткомбінат - на 6,5%, Алчевський меткомбінат - на 5%. З коментарем на сьогоднішній день експерт компанії Astrum Віктор Петрусь.
Американські торговельні майданчики в середу продемонстрували помірне зростання. В останні хвилини торгів інвестори вирішили зафіксувати прибуток через що індекси знизились з рівнів досягнутих в ході перших торгів. У Європі фондові індекси завершили вчорашню сесію в зеленій зоні на тлі виходу звітності Societe Generale і Marks, що порадувала інвесторів & Spencer, а також поліпшення прогнозу Nissan Motor. Золото встановило черговий історичний рекорд - 1098,5 доларів за унцію.
За матеріалами:
Astrum
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас