Київ почав готуватися до новорічного свята на Майдані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ почав готуватися до новорічного свята на Майдані

Казна та Політика
204
В київській мерії підписано розпорядження "Про проведення Новорічного святкування на Площі Незалежності і вул. Хрещатик 31 грудня 2009 р. - 1 січня 2010 р." Про це ІМК повідомили в прес-службі КМДА. Відповідно до розпорядження відповідальність за організацію, технічне і фінансове забезпечення новорічного свята на головній площі країни покладена на ТОВ "Єль Стар".
За словами заступника голови КДМА Віталія Журавського, цього року в новорічному концерті на Майдані візьмуть участь герої проекту "Фабрика зірок-3" з "Нового каналу", інші відомі артисти країни.
В.Журавський також повідомив, що в ніч з 31 грудня на 1 січня будуть внесені зміни в роботу пасажирського транспорту загального користування. Зокрема, передбачається збільшення кількості одиниць рухомого складу відповідно до очікуваного пасажиропотоку, щоб всі гості свята змогли затишно виїхати додому після закінчення заходів.
Повідомляється, що встановлення головної новорічної ялинки країни на площі Незалежності почнеться 4 грудня, а вже 19 грудня можна буде спостерігати, як на ній запаляться святкові вогні. Основною прикрасою 35-метрової красуні стануть іграшкові тигри, адже 2010 рік - рік тигра за східним календарем.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас