Ющенко вважає бюджетну і економічну політику Кабміну такою, що підсилює фінансово-економічну кризу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко вважає бюджетну і економічну політику Кабміну такою, що підсилює фінансово-економічну кризу

Казна та Політика
266
Президент Віктор Ющенко вважає, що бюджетна, економічна і податкова політика Кабінету Міністрів підсилює фінансово-економічну кризу в країні. Про це він сказав на зустрічі з представниками громадських об'єднань підприємців.
"Своїми помилками в бюджетній, податковій, економічній, енергетичній, аграрній політиці, тиском на бізнес, по суті, уряд поглибив економічну кризу в Україні, він став її генератором", - сказав Ющенко.
На його думку, незбалансований державний бюджет на 2009 рік також посилює ситуацію.
"Мої щотижневі заяви про те, що уряд цим бюджетом привів країну до небаченої кризи, читаються як політичні, оскільки Ющенко йде на вибори і Тимошенко йде на вибори. Річ не в тім, Тимошенко - це вчорашній день, тому що вона формує політику не ринкову, не конкурентну, і не прозору", - підкреслив він.
Президент упевнений в тому, що нинішній уряд не здатний проводити економічну політику, а той уряд, який прийде після цього, зіткнеться з дуже великими проблемами.
Як повідомлялося, раніше Ющенко заявив про намір підписати закон про соціальні стандарти, прийнятий Верховною Радою 20 жовтня.
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко впевнена, що цей закон призведе до повного руйнування фінансової системи України, інфляції та подальшого падіння курсу гривні, тому Кабмін попросив Президента ветувати його.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас