Тимошенко: Зарплати українським вчителям підвищать з 1 січня незалежно від того, чи буде прийнятий бюджет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: Зарплати українським вчителям підвищать з 1 січня незалежно від того, чи буде прийнятий бюджет

Казна та Політика
387
Заробітні плати працівникам освіти буде підвищено з 1 січня, незалежно від того, буде прийнятий бюджет країни на рік чи ні, заявляє прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко.
"З 1 січня, не залежно від того, буде прийнятий бюджет чи ні, ми на 12,5% відразу підвищимо зарплати працівникам освіти і, як і обіцяли, на 20% директорам-вчителям шкіл", - сказала вона на засновницькому засіданні ради директорів шкіл при Кабінеті міністрів України в Києві в четвер.
Постановою Кабінету міністрів України від 5 жовтня, оприлюдненою 27 жовтня, передбачено нарахування надбавки до окладу вчителям, викладачам ПТУ і коледжів на 20% з 1 листопада.
Документом визначено, що надбавку до ставки зарплати отримають вчителі, викладачі загальноосвітніх учбових закладів, викладачі і майстра виробничого утворення професійно-технічних учбових закладів і вищих учбових закладів I-II рівня акредитації державної і комунальної форми власності, керівники і заступники керівників вказаних закладів, посади яких віднесені до посад педагогічних працівників.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас