Львів отримав у жовтні з держбюджету 100 млн грн. на покращення водопостачання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львів отримав у жовтні з держбюджету 100 млн грн. на покращення водопостачання

Енергетика
131
Львівська міськрада отримала з держбюджету в жовтні 100 млн грн. на покращення водопостачання, повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на прес-конференції у вівторок.
"В місто вже прийшли 100 млн грн." - сказав він. За словами мера, ці кошти будуть витрачені на роботи на чотирьох об'єктах.
Зокрема, 61 млн грн. призначено для заміну 9 км аварійної ділянки водопроводу "Плугів-Золочів". Після закінчення робіт водопровід зможе працювати на повну потужність і внаслідок цього буде розширений графік подачі води в три райони Львова.
Ще 3,1 млн грн. будуть направлені на заміну водопроводу насосної станції "Крехів".
Крім того, 32,6 млн грн. планується освоїти для реконструкції електропостачання насосної станції "Миколаїв", що дозволить економити до 3 млн грн. на рік. Також буде проведена реконструкція насосної станції "Винники" за 3,3 млн грн. унаслідок чого буде розширений графік подачі в Личаківський район Львова.
Влада Львова очікує, що до кінця року з держбюджету в казну міста надійде ще 91 млн грн. для проведення робіт по ще 11 об'єктах "Львівводоканалу", фінансування яких було передбачено відповідними урядовими постановами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас