Робочий час, котрий працівники проводять у соціальних мережах і блогах, оцінили у 1,38 мільярда фунтів на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робочий час, котрий працівники проводять у соціальних мережах і блогах, оцінили у 1,38 мільярда фунтів на рік

Казна та Політика
154
Соціальні мережі і мікроблогерські сайти щороку обходяться британській економіці в 1,38 мільярда фунтів стерлінгів, пише The Daily Telegraph із посиланням на результати опитування, проведеного IT-компанією Morse. Саме у таку суму автори звіту оцінили час, проведений працівниками даремно в Facebook і Twitter. Всього в опитуванні брало участь 1460 офісних працівників. За даними Morse, більше половини з них використовує соціальні мережі протягом робочого дня і визнає, що проводить на них в середньому по 40 хвилин на тиждень.
Це мінімальний показник, оскільки опитані стверджують, ніби їх колеги проводять в соціальних мережах близько години на день. Для своєї оцінки дослідники узяли мінімальне значення, інакше їм довелося б підвищити суму збитку в сім з половиною разів.
Крім того, кожен третій респондент повідомив, що бачив в соціальних мережах службову інформацію компанії, в якій він працює.
В липні 2009 року компанія ComScore випустила рейтинг країн, жителі яких найактивніше використовують соціальні мережі. Росія в цьому рейтингу займає перше місце з 6,6 години на тиждень, а Великобританія - сьоме. Її жителі проводять в соціальних мережах в середньому 4,6 години на тиждень.
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас