КМДА збирається повернути колишні тарифи на ЖКП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА збирається повернути колишні тарифи на ЖКП

Казна та Політика
377
Київська міська державна адміністрація готує апеляцію на рішення Шевченківського районного суду Києва, відповідно до якого введені з 1 червня цього року тарифи на житлово-комунальні послуги визнані незаконними і скасовані.
Про це повідомив в інтерв'ю журналістам перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.
“Нічого судом не скасовано. Рішення суду не прийшло. Рішення суду вступить в дію, коли пройде 10 днів і ми не звернемося з апеляцією. Ми готуємо апеляцію, і обов'язково будемо апелювати”, - сказав Голубченко.
Щодо тарифів, які діятимуть в Києві за оплату житлово-комунальних послуг до 1 листопада, Голубченко сказав, що відповідні розпорядження підписані 15 жовтня, але їх оприлюднення було відкладене, щоб не спровокувати чергову відмову від оплати населенням житлово-комунальних послуг за жовтень.
“Ми планували вивісити їх (розпорядження) числа 25 жовтня. Чому? Не тому, що це хтось тримав у секреті, а тому, щоб населення не переживало за тарифи за жовтень. Ну, почнуться ж знову незрозумілі речі про те, що (мовляв) а, - понизили - не платитимемо і так далі”, - сказав Голубченко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас