Продаж Opel консорціуму за участю росіян знов під питанням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продаж Opel консорціуму за участю росіян знов під питанням

Казна та Політика
193
Продаж концерну Opel консорціуму на чолі з Magna знов відкладається. Журнал Der Spiegel повідомляє, що GM взагалі передумав продавати німецький автомобілебудівний концерн.
Рішення про майбутнє кризового німецького концерну Opel знов відкладається. Керівництво материнського концерну General Motors повідомило в п'ятницю, 23 жовтня, що питання про можливий продаж Opel консорціуму у складі канадсько-австрійської Magna і російського Сбербанку знов виноситься на порядок денний засідання ради керівників GM 3 листопада.
Агентство dpa в даному зв'язку нагадує, що спочатку договір про продаж Opel консорціуму на чолі з Magna передбачалося підписати на четвертому тижні жовтня.
Німецький тижневик Der Spiegel повідомив 23 жовтня, що керівництво GM взагалі готове відмовитися від продажу Opel. За інформацією журналу, в раді керівників американського концерну все голосніше лунають вимоги зберегти Opel у складі General Motors.
В той же час dpa з посиланням на неназваного представника уряду ФРН стверджує, що офіційному Берліну нічого не відомо про наміри General Motors відмовитися від укладення оборудки з продажу Opel консорціуму Magna-Сбербанк.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас