Медвєдєв запропонував провести реформу російської банківської системи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медвєдєв запропонував провести реформу російської банківської системи

Казна та Політика
188
Росія не повинна вийти з кризи з архаїчною кредитною системою, заснованою на трьох держбанках, а піти шляхом створення сильної сучасної банківської системи, заснованої на банках різних видів власності, заявив сьогодні президент Росії Дмитро Медвєдєв на зустрічі в Кремлі з представниками підприємницького співтовариства - членами Російського союзу промисловців і підприємців, присвяченій темі вироблення стратегії виходу з кризового економічного періоду.
Він підтримав думку глави найбільшого держбанку країни, що виступив у дебатах, - ВТБ - Андрія Костіна про те, "банківський сектор має важливе значення для економіки". Як пояснив Медвєдєв, "це не лише інфраструктура, яка має розверстувати гроші або виконувати соціальне завдання. Інакше нам слід було б прийняти дуже жорсткі рішення, що стосуються долі нашого банківського сектора".
При цьому президент РФ уточнив: "Я вважаю, в усякому разі це моя позиція, я проводитиму її в життя, що ми не повинні вийти з кризи тільки з трьома державними банками, які виконуватимуть по суті функції, близькі до функцій галузевих банків у кінці 80-х років".
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас