Уряд виділить 15 млн грн. на фінансування дитячого Євробачення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд виділить 15 млн грн. на фінансування дитячого Євробачення

Казна та Політика
191
На підготовку дитячого Євробачення, яке пройде в Києві 21 листопада, уряд виділить 15 млн грн. із Стабілізаційного фонду. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Іван Васюник.
"Я упевнений, що дитяче Євробачення в Україні пройде достойно", - підкреслив І.Васюник.
В свою чергу, президент Національної телекомпанії України Василь Ілащук повідомив, що окрім грошей, які виділить уряд на проведення конкурсу, фінансову підтримку надасть і Європейський віщальний союз, також НТКУ. Загальна сума, яка буде витрачена на проведення конкурсу, за словами В.Ілащука, складе від 35 до 37 млн грн.
"Сьогодні знято найбільше напруження - це фінансування Євробачення державою, тому зараз нам буде легко займатися питаннями конкурсу", - відзначив він. В.Ілащук також підкреслив, що в конкурсі візьмуть участь співаки з 13 країн, Андреник Алексанян, який представлятиме Україну, виступить під 10-м номером. Конкурс транслюватиметься в прямому ефірі у всіх країнах-учасницях, і триватиме 2 години. Ведучими дитячого пісенного конкурсу будуть Ані Лорак і Тимур Мірошниченко.
Організатори дитячого Євробачення також відзначили, що квитки на репетиції та фінальний концерт роздаватимуть безкоштовно.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас