Гіларі Клінтон розповіла про плани США стосовно боротьби з голодом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гіларі Клінтон розповіла про плани США стосовно боротьби з голодом

Казна та Політика
141
Ефективна боротьба з голодом на планеті можлива у разі реалізації довготривалої та глобальної політики, спрямованої не тільки на розвиток безпосередньо сільського господарства, але й на чисельні інфраструктурні проекти, заявила в статті для "Дзеркала тижня" держсекретар США Гіларі Клінтон.
Зокрема, держсекретар стверджує, що нова політика США по боротьбі з голодом в світі спиратиметься на розробку індивідуальних моделей поліпшення ситуації для різних країн.
"Ми розуміємо, що в сільському господарстві універсальної моделі розвитку не існує. Тому ми маємо намір працювати з країнами-партнерами, допомагаючи їм розробляти і впроваджувати в життя їхні власні плани", - заявила Клінтон
При цьому політика США, за її словами, охоплюватиме максимально різні аспекти підвищення ефективності сільського господарства.
"Ми збираємося боротися з основними причинами голоду, інвестуючи різні проекти - від підвищення якості насіннєвого фонду до програм поділу ризику з метою захисту дрібних селянських господарств", - констатувала держсекретар.
Гіларі Клінтон також акцентувала увагу на тому, що проблема голоду є в даний момент серйозною загрозою міжнародній стабільності і безпеці.
"Хронічний голод загрожує стабільності урядів, суспільств і кордонів. Голодні або напівголодні люди, позбавлені джерела доходу, не спроможні прогодувати свої сім’ї, перебувають у стані безнадії і розпачу, які породжують напруженість, конфлікти і навіть насильство. З 2007 року більш як у 60 країнах мали місце голодні бунти", - нагадала держсекретар.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас