Ющенко закликає бельгійський бізнес інвестувати в українські технології і АПК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко закликає бельгійський бізнес інвестувати в українські технології і АПК

Казна та Політика
97
Президент України Віктор Ющенко закликав бельгійських підприємців інвестувати в український ринок і назвав найбільш перспективними сферами співпраці високі технології, високотехнологічну промисловість, зокрема авіабудування і суміжні з ним виробництва, сільське господарство і створення інфраструктури зберігання аграрної продукції, логістичні проекти.
"Найбільш потужний ринок, який знатиме Європа в найближчих 10 років, - це український ринок", - сказав Ющенко на зустрічі з представниками Федерації підприємств Бельгії, передає прес-служба Президента.
Глава держави вважає недостатніми рівень бельгійських інвестицій в $44 млн., тому умови для активізації їх залучення до України були предметом переговорів з керівництвом Бельгії в рамках офіційного візиту.
Президент також підкреслив, що Україна прагне створити сприятливі умови для залучення іноземних інвестицій. "Наша мета сьогодні - створити високу макроекономічну культуру, яка була б базовою для співпраці з інвесторами", - зазначив Ющенко.
За його словами, останні чотири роки стали найбільш успішними в українській економічній історії, що підтвердило, зокрема, зростання обсягів іноземних інвестицій до $38 млрд.
Ющенко 15-16 жовтня перебуває з офіційним візитом в Бельгії.
За матеріалами:
АПК-Інформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас