У Кіровоградській області загальний борг по зарплаті - 38 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кіровоградській області загальний борг по зарплаті - 38 мільйонів

Казна та Політика
102
Заборгованість з заробітної плати на економічно активних підприємствах Кіровоградської області станом на 1 жовтня 2009 року складає 38 млн. грн.
Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час наради за участю голови ОДА повідомила начальник Головного управління праці й соціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації Галина Пастух.
За її словами, 24 млн. грн. боргу припадає на економічно неактивні підприємства, ще 10 млн. грн. - на підприємства-банкроти. Загальна сума заборгованості по виплаті заробітної плати складає 50,5 млн. грн.
"Станом на початок жовтня 5,7 тис. жителів області своєчасно не отримали винагороду за свою працю. Середня сума неоплачених кожному працівникові коштів - близько 4,7 тис. грн.", - відзначила Пастух.
Вона повідомила, що особливо критична ситуація з невиплатами зарплат склалася в містах обласного підпорядкування. За її словами, на м. Александрія припадає 65% боргу, на м. Кіровоград - 28%, на м. Світловодськ - більше 3%, на райони - 2,4%.
"В розрізі галузей найбільша сума заборгованості на підприємствах промисловості - понад 30 млн. грн. Понад 4 млн. грн. винні комунальні служби, ще 2,4 млн. грн. - підприємства державної форми власності", - підкреслила Пастух.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас