Конференція "Бізнес інтернет-магазинів і онлайн-сервісів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конференція "Бізнес інтернет-магазинів і онлайн-сервісів"

475
"Бізнес інтернет-магазинів і онлайн-сервісів" - найбільша в Україні щорічна спеціалізована конференція, присвячена електронній комерції. На конференції вже зареєструвалося понад 300 учасників, серед яких представники провідних інтернет-компаній, інтернет-магазинів і онлайн-сервісів: Яндекс, Rozetka.ua, Google, TNS, Petrovka.ua, Promodo, Hotline, WebMoney, BookClub.ua, BookShop. ua, Futbolka.ua, Yakaboo.ua, SoftKey.ua та інших. До програми конференції за результатами голосування відібрані кращі доповіді, присвячені просування інтернет-магазинів, організації логістики, роботи платіжних систем і аналізу ринку.
Крім того, в рамках конференції відбудуться круглі столи, на яких будуть обговорюватися проблеми та перспективи роботи з дистриб'юторами, службами доставки та платіжними системами. У них візьмуть участь представники компаній ERC, ЮГ-Контракт, Datalux, MTI, Цифротех, Нова пошта, Dimex, Webmoney, Інтернет.Гроші, Money.ua, Portmone та інші.
Таким чином, участь у конференції дозволить вам не тільки дізнатися корисну інформацію з доповідей, але й отримати цінні ділові контакти, обговорити актуальні питання.
Щоб взяти участь у конференції потрібно зареєструватися на сайті: http://conf.owox.ua/registration/
Генеральний спонсор - компанія Top NET.
Організатор конференції - компанія OWOX.
Конференція пройде 27 жовтня в Києві.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас