Всесвітня рада із зерна: Експортні ціни на пшеницю, кукурудзу, сою і ячмінь за минулий тиждень підвищилися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всесвітня рада із зерна: Експортні ціни на пшеницю, кукурудзу, сою і ячмінь за минулий тиждень підвищилися

Аграрний ринок
354
Експортні ціни на пшеницю, кукурудзу, сою і ячмінь за минулий тиждень (5-9 жовтня) підвищилися, а ціни на рис знизилися. При цьому експортні ціни на пшеницю, кукурудзу, ячмінь і рис залишилися помітно нижчими від експортних цін аналогічного періоду попереднього року, тоді як ціни на сою встановилися вищі, ніж були роком раніше, про це свідчать матеріали Всесвітньої ради із зерна (ВРЗ).
Середня за тиждень експортна ціна пшениці категорії HRW, постачання якої здійснюються на умовах FOB із США (порти Мексиканської затоки), за період 5-9 жовтня підвищилася з 194 дол./т до 202 дол./т. У аналогічному періоді попереднього року її середня за тиждень експортна ціна складала 255 дол./т.
Середня за тиждень експортна ціна пшениці категорії France Standard, постачання якої здійснюються на умовах FOB з ЄС (порт Руан, Франція), за період 5-9 жовтня підвищилася з 181 дол./т до 187 дол./т. У аналогічному періоді попереднього року її середня за тиждень експортна ціна складала 203 дол./т.
Середня за тиждень експортна ціна кукурудзи категорії US 3YC, постачання якої здійснюються на умовах FOB із США (порти Мексиканської затоки), за період 5-9 жовтня підвищилася з 161 дол./т до 173 дол./т. У аналогічному періоді попереднього року її середня за тиждень експортна ціна складала 185 дол./т.
Середня за тиждень експортна ціна ячменю категорії France Standard, постачання якого здійснюються на умовах FOB з ЄС (порт Руан, Франція), за період 5-9 жовтня підвищилася з 149 дол./т до 150 дол./т. У аналогічному періоді попереднього року його середня за тиждень експортна ціна складала 183 дол./т.
Середня за тиждень експортна ціна сої категорії US No2, постачання якої здійснюються на умовах FOB із США (порти Мексиканської затоки), за період 5-9 жовтня підвищилася з 370 дол./т до 399 дол./т. У аналогічному періоді попереднього року її середня за тиждень експортна ціна складала 363 дол./т.
Середня за тиждень експортна ціна рису категорії Thai 100% Grade B, постачання якого здійснюються на умовах FOB з Таїланду (порт Бангкок), за період 5-9 жовтня знизилася з 544 дол./т до 537 дол./т. У аналогічному періоді попереднього року його середня за тиждень експортна ціна складала 687 дол./т.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас