Місія МВФ прибула до Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Місія МВФ прибула до Києва

Казна та Політика
896
Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) прибула до Киэва у понеділок, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у представництві фонду з посиланням на постійного представника МВФ в Україні Макса Альэра.
"Сьогодні в Україну прибула місія МВФ. Ціль місії - проведення дискусій у рамках третього перегляду програми за згодою stand-by.
Перший етап місії зосередиться на обговоренні технічних питань. За результатами цих дискусій, починаючи з 14 жовтня, коли до місії в Києві приєднається пані Пазарбазіолу (глава місії МВФ), почнуться переговори", - сказав Альєр.
Як повідомлялося, восени минулого року МВФ ухвалив рішення щодо надання Україні кредиту stand-by у розмірі біля $17 млрд. За минулий час Україна вже одержала три транші на загальну суму майже $11 млрд. Четвертий транш у розмірі $3,8 млрд заплановано на листопад, однак деякі експерти висловлювали сумніви в його наданні через порушення Києвом низки зобов'язань, узятих у рамках співробітництва з Фондом.
Україна, зокрема, з 1 вересня повинна була підвищити ціни на газ для населення на 20%, а з 1 жовтня - і для теплокомуненерго, однак цього не сталось
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас