Успіх eSalary — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Успіх eSalary

494
Ми завжди раді сповіщати про успіхи наших партнерів та клієнтів.
Протягом вересня 2009 року наш стратегічний партнер - КРЕДОБАНК - уклав понад 100 нових угод на здійснення зарплатних проектів з підприємствами України.
В межах зарплатних проектів КРЕДОБАНКу, які передбачають здійснення зарахувань заробітної плати на особисті карткові рахунки працівників підприємств, установ та організацій, Банком станом на 1 жовтня було емітовано платіжних карток загальною кількістю понад 100 тисяч. Зараз КРЕДОБАНК активно пропонує своїм клієнтам здійснювати реалізацію зарплатних проектів за допомогою впровадженого в банку програмного забезпечення iFOBS.eSalary, що є підсистемою програми "Клієнт - Інтернет -Банк" (iFOBS).
iFOBS.eSalary – це підсистема перерахування коштів на платіжні картки співробітників підприємства. Вона була впроваджена Компанією CS у КРЕДОБАНКу в 2008 році спочатку лише для деяких зарплатних проектів клієнтів КРЕДОБАНКу. Протягом періоду, під час якого проходило випробування системи в роботі, iFOBS.eSalary зарекомендувала себе найкращим чином і була високо оцінена представниками банку.
- Декілька місяців поспіль робота системи тестувалася в Банку по окремим зарплатним проектам, – зазначає Віталій Пахомов, Виконавчий директор напрямку роздрібного продажу КРЕДОБАНКу, - і вже зараз можна підкреслити переваги, які надасть впровадження даного програмного забезпечення при обслуговуванні зарплатних проектів, як для КРЕДОБАНК, так і для його клієнтів. Такими перевагами є автоматизація та суттєве прискорення процесу розподілу заробітної плати підприємства та зарахування її на особисті рахунки працівників, а також, що важливо, можливість максимально уникнути ризику здійснення помилок при розподілі сум на рахунки працівників підприємства-клієнта.
За матеріалами:
СіЕс Інтегра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас