"Премія для своїх" від Банку Кредит Дніпро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Премія для своїх" від Банку Кредит Дніпро

534
Банк Кредит Дніпро починає реалізацію нового етапу Программы "Премія для своїх" для власників зарплатних карток.
Участь в другому етапі Програми дає можливість накопичувати призові бали і обмінювати їх на подарунки. За кожну покупку сумою від 50 грн. за допомогою зарплатної карти, в торгових точках України, клієнт отримує 1 бал. Зібрані бали можна обміняти в відділенні Банку на призи: іменна платіжна карта з фотографією власника, підключення до GSM-banking, оплата мобільного зв'язку і багато інших призів, серед яких суперприз – поїздка до Європи.
Нагадуємо, що перший етап Програми стартував в серпні 2009 р. У його рамках кожен клієнт при розміщенні депозиту на термін від 3 місяців, гарантовано отримує бонус: +1% річних до базової процентної ставки в гривні і +0,5% по внесках в валюті. Клієнти зарплатних проектів, які вже розмістили депозит у Банку, отримують подвійний бонус при переоформленні депозиту на новий термін від 6 місяців.
Це тільки два етапи Програми для власників зарплатних карток.
Далі буде…
На сьогодні, більше ніж 60 000 працівників підприємств України отримують заробітну плату через платіжні карти Банку Кредит Дніпро. Для цих клієнтів Банк Кредит Дніпро пропонує ряд переваг: надходження зарплати в найкоротші терміни, нарахування на залишок коштів до 5% річних і зняття грошей без комісії в банкоматах Банку, а також в більш, ніж 3000 банкоматах банків-партнерів.
Ознайомитися з умовами акції можна в інформаційному центрі Банку по телефону 8 800 50 77 000 або у відділеннях, а також на сайті Банка www.creditdnepr.com.ua
Всі види банківських послуг. Ліц.№70 від 28.07.09
За матеріалами:
Банк Кредит Дніпро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас