Нова депозитна програма банку "Надра" - "Цією осінню модно” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова депозитна програма банку "Надра" - "Цією осінню модно”

Фондовий ринок
119
На честь 9-ї річниці діяльності банк «Надра» і страхова компанія «Інвестсервіс» представляють нову “Депозитну програму”. Акція, що одержала назву “Цієї осінню модно...” буде проходити в тринадцяти містах України в останній місяць осені з 30 жовтня по 30 листопада.
У рамках програми клієнтам банка будуть запропоновані спеціальні умови по депозитах, при цьому кожен вкладник буде БЕЗКОШТОВНО застрахований від нещасного випадку страховою компанією «Інвестсервіс». Вкладники банку, що стали клієнтами в период рекламної акції будуть мати можливість оформити страховку на автомобіль і страховку нерухомості на дуже вигідних умовах. Крім того, кожен вкладник одержує «Дійсну кредитну картку»™ банку «Надра» (чи на вибір - дебетну), на спеціальних умовах.
У день народження прийнято дарувати подарунки, тому кожному учаснику програми гарантований пам'ятний презент, при цьому, чим більше послуг банку і страхової компанії вкладник придбає, тим цікавіше подарунок. Це і «золоті фломастери», і теплі осінні парео, і модні цієї осені дощовики, парасольки…Найактивніші учасники акції будуть відзначені ювелірною прикрасою – золотим знаком банку «Надра». І ще: серед всіх учасників акції розігруються наймодніші цієї осені призи – чотири путівки на Карибські острови, надані нашим партнером -туристичним агентством «Карибський клуб». Збери букет з чотирьох квітів осені, одержи гарантовані подарунки і візьми участь у розіграші!
За матеріалами: Надра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас