Верховна Рада не прийняла рішення щодо звіту уряду про виконання держбюджету-2008 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Верховна Рада не прийняла рішення щодо звіту уряду про виконання держбюджету-2008

Казна та Політика
220
Верховна Рада не прийняла рішення щодо звіту уряду про виконання державного бюджету за 2008 рік. На засіданні парламенту депутати заслухали заступника міністра фінансів Анатолія Мярківського, главу парламентського комітету з питань бюджету Миколу Деркача, голову Рахункової палати Валентина Симоненка з цього питання.
Депутатам було запропоновано проголосувати з трьох проектів постанов за результатами слухання звіту уряду. Проект постанови, запропонований урядом, пропонував затвердити звіт Кабміну про виконання держбюджету. Проект постанови, внесений членами бюджетного комітету, також пропонував затвердити звіт уряду. А проект постанови, внесений членом фракції Партії регіонів Олександром Пеклушенком, пропонував не затверджувати звіту уряду.
В той же час депутати не погодилися підтримати жодного із запропонованих проектів постанови.
Головуючий на засіданні перший заступник голови Верховної Ради Олександр Лавринович, підбиваючи підсумки розгляду цього питання, підкреслив, що Верховна Рада не прийняла "ніякого рішення щодо звіту Кабінету міністрів України про виконання державного бюджету за 2008 рік".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас