Конференція MediaCamp об’єднає традиційні та новітні медіа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конференція MediaCamp об’єднає традиційні та новітні медіа

362
7 листопада вперше в Україні відбудеться конференція MediaCamp Kyiv 2009, присвячена розвитку сучасних мас-медіа в Інтернеті, традиційним медіа та їх переходу у цифровий формат. Подія збере близько 250 професіоналів, які працюють у сфері засобів комунікації в Україні. Окрема важлива частина конференції — конкурс Best Ukrainian Blog Awards 2009, метою якого є визначення найкращих українських блоґів.
MediaCamp Kyiv 2009 зберігає найкращі традиції українських баркемпів - як і під час минулорічних київських Блоґкемпів, кожен охочий зможе запропонувати власну доповідь. Атмосфера під час події буде максимально невимушеною, сприятливою для спілкування та обміну досвідом.
Захід буде особливо цікаво відвідати фахівцям, які працюють у сфері медіа: журналістам традиційних та цифрових видань, медіаменеджерам, видавцям, блоґерам, онлайн-підприємцям і всім, хто працює з онлайновими та традиційними медіа. Перед відвідувачами виступлять спеціально запрошені експерти, чиї доповіді будуть внесені до розкладу заздалегідь.
MediaCamp Kyiv 2009 триватиме один день. Протягом цього часу у три паралельні потоки відбудеться 25 доповідей. Таким чином, кожен учасник матиме змогу самостійно сформувати свій розклад і взяти участь у найцікавіших презентаціях.
Запропонувати власну доповідь та зареєструватись для участі в конференції MediaCamp Kyiv 2009 можна на сайті http://mediacamp.org.ua/.
У рамках Mediacamp Kyiv 2009 відбудеться церемонія нагородження переможців конкурсу Best Ukrainian Blog Awards 2009, який визначить найкращі українські блоґи у кількох номінаціях. Конкурс BUBA проходить вже вдруге. Минулого року найкращих блоґерів відзначали на події Blogcamp CEE 2008. Детальну інформацію про конкурс можна дізнатися на сайті MediaCamp Kyiv 2009.
Офіційні організатори конференції Mediacamp Kyiv 2009 — громадська організація «Інтернет Ініціативи», яка виступала організатором Blogcamp CEE 2008 і ряду інших баркемпів, а також міжнародна ГО «Інтерньюз Україна», яка допомагала в організації першого Blogcamp CIS & Baltics 2007 і нині впроваджує проект з розвитку нових медіа MediaNext. До ініціативної групи увійшли представники цих організацій, а також експерти медіаринку.
За додатковою інформацією звертайтесь до:
Кирило Терещенко (прес-центр) 8 067 758 06 29, Kirill.Tereshchenko@brandcom.com.ua
Ярослав Федорак (он-лайн ЗМІ) 8 067 502 95 84, jarofed@gmail.com
Артур Оруджалієв (Best Ukrainian Blog Awards 2009) 8 067 238 08 34, arturclancy@gmail.com
Для довідки.
Партнери конференції:
Платиновий спонсор - Браузер Internet Explorer 8.
Приміщення надає i•Klass.
PR-підтримка події – Brandcom.
Інформаційні партнери – ЛІГАБізнесІнформ, Marketing Media, Finance.UA, Укрінформ, Sostav.ua, PRweb.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас