Росія допоможе бідним у країнах, що розвиваються, 50 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія допоможе бідним у країнах, що розвиваються, 50 млн дол.

Казна та Політика
95
Росія виділяє для захисту бідних у країнах, що розвиваються, $50 млн. Відповідна угода була підписана віце-прем'єром, міністром фінансів РФ Олексієм Кудріним і президентом Світового банку Робертом Зелліком. Кошти виділяються у вигляді гранту трастовому фонду Світового банку в рамках програми термінових заходів соціальної підтримки, повідомляє ІТАР-ТАРС.
Перші $20 млн. будуть виділені Росією вже в 2009 р., і по $15 млн будуть перераховані в 2010-2011 рр., повідомив Кудрін. Він нагадав, що дана ініціатива з підтримки країн, що під час кризи особливо потребують, була підтримана президентом РФ Дмитром Медвєдєвим, про що він заявив на саміті «Великої двадцятки» в Лондоні.
"Сьогодні ми по суті реалізували доручення президента і розглядаємо додаткові можливості участі, але вже на двосторонній основі з тими країнами, які теж потребують", - відзначив Кудрін.
"Я хотів би подякувати уряд Росії за надану підтримку. Незважаючи на те, що Росія також має свої економічні виклики, вона продовжує надавати широку допомогу для цілей розвитку. Це прекрасний сигнал зацікавленості Росії в допомозі тим країнам, що розвиваються і відчувають у цьому гостру потребу", - сказав глава СБ Зеллік.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас