Київ не підвищуватиме тарифів ЖКГ до виборів президента — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ не підвищуватиме тарифів ЖКГ до виборів президента

Казна та Політика
271
Київська міська державна адміністрація відкидає підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги до виборів президента, які заплановані на 17 січня 2010 року. Про це журналістам сказав перший заступник голови Київміськадміністрації Анатолій Голубченко.
"До виборів ми вже нічого (з тарифами) не робитимемо", - сказав Голубченко.
Він відзначив, що негативно ставиться до ініціативи депутата Київської міської ради від фракції блоку "Громадський актив Києва" Ярослава Філатова про підвищення тарифів на житлокомпослуги в два етапи - з 1 січня і з 1 квітня 2010 року.
При цьому Голубченко відзначив, що в 2010 році підвищення тарифів станеться, але міськадміністрація насамперед виходитиме з поточної економічної ситуації.
Те, що тарифи не будуть підвищені до виборів, Голубченко пояснив тим, що мерія не хоче нагнітати соціальну напругу в суспільстві й давати можливість комусь із політиків спекулювати на темі тарифів.
Нагадаємо, що Філатов, котрий є головою правління - генеральним директором компанії "Київводоканал", запропонував Київраді затвердити поетапне підвищення до економічно обґрунтованого тарифів на житлово-комунальні послуги для населення з 1 січня і з 1 квітня 2010 року.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас