Тігіпко: Якщо мені завтра скажуть: іди, працюй главою Національного банку - я не піду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Якщо мені завтра скажуть: іди, працюй главою Національного банку - я не піду

6731
Відомий банкір Сергій Тігіпко, який раніше заявив про свій намір балотуватися на пост президента України, готовий співробітничати з прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко в разі її перемоги на виборах. Про це він сказав під час зустрічі з підприємцями в Броварах (Київська обл.).
"Готовий співробітничати з Тимошенко. Але, по-перше, я ніколи не закрию собі перспектив", - сказав він.
При цьому, за словами С.Тігіпка, він не має наміру знов обійняти посаду голови Національного банку України, а також працювати в уряді.
"Якщо мені завтра скажуть: іди, працюй главою Національного банку - я не піду. Знаю, що робити, умію, знаю з ким, але там муситиму залишити партію, а зараз я цього робити не хочу. І, крім того, якщо мені хтось скаже про прем'єрствування, але для цього залишити лави партії - я не зможу, за мною вже підуть багато людей", - сказав він.
При цьому С.Тігіпко пригадав часи, коли він працював під керівництвом Віктора Ющенка, за його буття прем'єр-міністром (міністр економіки в 2002 р. - ред.).
"Я сам пішов від Ющенка. Півроку я терпів усе, робота без перспектив і стратегій, спекуляції: давайте воювати з олігархами, які тримають більшість Верховної Ради, більше я такого не хочу", - підкреслив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас