Абрамович зариває гроші в пісок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Абрамович зариває гроші в пісок

Нерухомість
843
Подейкують, що фінансова криза змусила Романа Абрамовича розпрощатися з 20 мільярдами доларів. Однак навіть така сума не позбавила російського олігарха від звички жити (читай витрачати) на широку ногу.
Днями бізнесмен став власником чергового шикарного придбання, що напевно ввійде в історію ринку нерухомості.
Цього разу Абрамович вирішив вкласти кошти не в європейську нерухомість, а в більш екзотичну приватну власність. Нещодавно стало відомо, що олігарх придбав розкішний курорт у Карибському басейні, що вже встигли охрестити найдорожчим приватним придбанням в історії нерухомості. Новий будинок Абрамовича знаходиться на Сен-Бартелемі. Острів , який полюбляють зірки і сильні світу цього за розкішні пляжі, колоритні бунгало, просторі тенісні корти і прекрасні басейни.
Нова покупка обійшлася власнику "Челсі" в 90 млн доларів. Попередній власник 70-акрової території, 46-річний бізнесмен Джіт Сінгх, до 2002 року бував у своєму володінні наїздами і завжди із захопленням відгукувався про це місце. "Там дуже багато бунгало, перебуваючи в яких, відчуваєш, що живеш прямо на березі моря. Такого більше ніде не зустрінеш на цьому острові", - говорить Сінгх.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас