Ізраїль стурбований можливим будівництвом готелю в Бабиному Яру в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїль стурбований можливим будівництвом готелю в Бабиному Яру в Києві

Нерухомість
385
Ізраїль стурбований інформацією про те, що в урочищі Бабин Яр в Києві, можливо, буде побудовано готель.
Про це під час телемосту в рамках 6 щорічної конференції "Ялтинська європейська стратегія" (YES) заявив Президент Ізраїлю Шимон Перес.
"Це місце не можна чіпати", - сказав він.
Перес висловив сподівання, що це питання буде вирішено позитивно.
"Я сподіваюся, що рішення буде знайдено", - сказав ізраїльський президент.
Він також відзначив, що позитивно оцінює двосторонні відносини України та Ізраїлю.
Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про можливу споруду в Бабиному Яру готелю в рамках підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012.
Як повідомляло агентство, YES - міжнародна структура, створена для сприяння розвитку України, для демонстрації відкритості країни всьому світу і для підтримки членства України в Євросоюзі.
До правління YES входять член парламенту Великобританії (голова правління) Стівен Баєрс, член парламенту Португалії Маріо Давид, засновник YES Віктор Пінчук, віце-президент Європарламенту Марек Сівец, екс-президент Польщі Олександр Квасьнєвський, екс-глава Фонду Ротшильда Жан-П’єр Сальтьєль, програмний директор німецької ради з зовнішньої політики Олександр Рар і виконавчий директор французького бюро агентства Euro RSCG Worldwide Стефан Фукс.
У Бабиному Яру було розстріляно понад 100 тис. киян і військовополонених різних національностей і різного віросповідання.
Меморіальний комплекс розташований на перетині вулиць Мельникова, Олени Теліги та Дорогожицької в Шевченківському районі Києва.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас