Світовий банк затвердив великі позики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк затвердив великі позики

Кредит&Депозит
576
Рада директорів Світового банку (СБ) затвердила великі позики Індії, Угорщини і Латвії.
Відповідно до поширеного банком повідомлення, Нью-Делі одержить у цілому майже 4,35 млрд. дол., у тому числі 2 млрд. дол. - "на фінансову підтримку урядової програми із заходів стимулювання економіки".
"Даний кредит покликаний сприяти пом'якшенню впливу глобальної економічної кризи на індійську економіку", - підкреслили в банку.
Ціль інших індійських проектів (на суму 2,35 млрд. дол.) - надати допомогу в кредитуванні середніх і малих приватних компаній, будівництві та модернізації ліній електропередачі в західних, північних і південних районах країни, поліпшенні муніципальних систем водопроводу і каналізації в штаті Андхра-Прадеш.
Гроші виділяються в середньому на 30 років з 10- річною відстрочкою платежів по каналах Міжнародної асоціації розвитку - дочірньої організації СБ, що спеціалізується на наданні пільгового фінансування найбільш нужденним країнам.
Будапешту СБ надає 1 млрд. євро на 8,5 років. Ці кошти повинні бути направлені "на підтримку програми фінансової стабільності країни, реформу податково-бюджетної і пенсійної систем, стримування зростання цін і запобігання виникнення дефіциту ліків у сфері охорони здоров'я".
Латвія одержить 200 млн. євро на 10 років з 5-річною відстрочкою платежів на "забезпечення довгострокової фінансової стабільності". Кредит, зокрема, покликаний допомогти "у проведенні структурних реформ, спрямованих на стабілізацію фінансового сектору і підвищення його опірності майбутнім шокам".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас