Ющенко: Кроки з незаконної приватизації ОПЗ будуть скасовані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко: Кроки з незаконної приватизації ОПЗ будуть скасовані

Фондовий ринок
356
Кроки, які будуть зроблені 28-29 вересня з незаконної приватизації Одеського припортового заводу, будуть скасовані.
Про це заявив сьогодні Президент України Віктор Ющенко в Нью-Йорку, відповідаючи на запитання українських журналістів, повідомляє Головна служба інформаційної політики Секретаріату президента. "У будь-якому випадку кроки, які будуть зроблені 28-29 вересня з незаконної приватизації ОПЗ, будуть скасовані", - відзначив він.
"Я вимагаю від уряду, щоб ця приватизація проходила прозоро і комплексно", - сказав Ющенко. "Мені відомо, які будуть результати цієї приватизації, з якої цифри стартуватиме пакет - це 4 млрд грн. Зупиняться торги на певній фіксованій цифрі, яку я не хочу називати", - сказав він.
Нагадаємо, вчора прем'єр-міністр Юлія Тимошенко під час робочої поїздки у Вінницьку область заявила, що приватизація Одеського припортового заводу відбудеться прозоро і у встановлені терміни. "Саме тому, що є в Україні угруповання, які хочуть цей завод узяти за безцінь, такий опір сьогодні діям уряду. Тому що вони, може, гадають, що вибори закінчаться так, що вони повернуться до влади. Це вони так гадають, але так не буде насправді", - сказала прем'єр.
Заявки на участь у конкурсі з приватизації Одеського припортового заводу подали три компанії.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас