Баррозу: ЄК підтримає новий уряд Молдови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Баррозу: ЄК підтримає новий уряд Молдови

108
Європейська комісія підтримає новий уряд Молдови. Як повідомили в молдовському парламенті, про це говориться в посланні, яке голова Європейської комісії Жозе Мануел Баррозу направив призначеному кандидатові на пост прем'єр-міністра Молдови, лідерові Ліберально-демократичної партії Молдови Владу Філату.
Привітавши В.Філата з висуванням його кандидатури на пост прем'єра, голова Єврокомісії підкреслив, що майбутній молдовський прем'єр і його уряд можуть і надалі розраховувати на підтримку Єврокомісії в подоланні майбутніх складних викликів, на користь громадянам Молдови.
Ж.М.Баррозу повідомив, що з нетерпінням очікує значного поглиблення відносин між Молдовою і Європейським союзом, підкресливши, що міністерський і парламентський досвід В.Філата є цінною перевагою в цьому сенсі.
Голова ЄК відзначив, що його радує той факт, що В.Філат приділяє особливу увагу загальним зусиллям з реалізації Плану дій європейської політики сусідства. Він закликав В.Філата з гідністю та енергією іти по шляху реалізації в Молдові необхідних політичних і економічних реформ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас