Укрпромбанк хоче повернути гроші дітям і людям похилого віку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпромбанк хоче повернути гроші дітям і людям похилого віку

Кредит&Депозит
3876
В Укрпромбанку будуть повертати депозити вкладникам молодшим 20 років. Зараз банк виплачує гроші клієнтам, яким виповнилося 75 років.
У зв'язку з початком навчального року і з метою підтримки молоді в оплаті навчання вкладникам молодшим 20 років Укрпромбанк буде виплачувати в повному обсязі депозити, розмір яких не перевищує 5000 грн, 650 доларів США або 450 євро. Про це говориться в повідомленні Укрпромбанку, розміщеному на офіційному сайті установи. Нагадаємо, що в банку триває виплата депозитів в еквіваленті до 5 тис. грн вкладникам, яким виповнилося 75 років.
Згідно з повідомленням, програма повернення грошей молодим клієнтам перебуває на узгодженні в НБУ і буде впроваджена наступного дня після затвердження. Укрпромбанк буде виплачувати кошти при зверненні клієнта у відділення. Вклади будуть перераховуватися на платіжні картки, одержання коштів з яких не тарифікується. За відсутності платіжної картки, вона буде безкоштовно оформлена вкладникові.
Крім того, Укрпромбанк планує розширити програму виплати депозитів найменш захищеним верствам населення. Після затвердження НБУ змін до цієї програми банк планує часткову виплату вкладів, розмір яких не перевищує 10000 грн, 1250 доларів США або 1000 євро. На першому етапі буде здійснюватися часткова виплата депозитів, термін дії яких закінчився до 01.03.2009 року (включно).
Як вважають в Укрпромбанку, впровадження цієї програми дозволить банку до кінця року частково виконати зобов'язання перед близько 45 тис. клієнтів.
Ліміти операцій по платіжних картках в Укрпромбанку становлять 1 тис. грн на добу при одержанні готівки в банкоматах або касових терміналах, і 5 тис. грн на добу при розрахунках у торговельних точках (карткою Mastercard).
Учора, 16 вересня, Нацбанк призначив екс-заступника голови правління Родовід Банку Андрія Кириєнка уповноваженою особою тимчасового адміністратора Укрпромбанку Костянтина Раєвського.
Укрпромбанк заснований в 1989 році. Найбільшими учасниками банку на 1 липня 2009 року були ТОВ "АВС" (34%), ТОВ "КБ "Нафтовий" (32%), ТОВ "Укрпромсервіс" (34%). НБУ ввів тимчасову адміністрацію в Укрпромбанк із 21 січня 2009 року.
За даними НБУ, на 1 липня 2009 року за розміром загальних активів Укрпромбанк займав 18-е місце серед 184 банків, що діяли в країні.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас