Банк "Аваль" установив банкомат у м. Прилуки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Аваль" установив банкомат у м. Прилуки

Фондовий ринок
71
Чернігівська обласна дирекція акціонерного поштово-пенсійного банку «Аваль» установила банкомат у центрі м. Прилуки (вул. Незалежності, 63, універмаг) у рамках реалізованого зарплатного проекту. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на Чернігівську обласну дирекцію.
За інформацією прес-служби, банкомат є відкритим і розрахований на обслуговування співробітників Прилуцької тютюнової фабрики та усіх власників платіжних карт, емітованих як банком «Аваль», так і іншими банками. Банкомат працює цілодобово.
За інформацією прес-служби, ставши власниками карт Cirrus Maestro, співробітники Прилуцької тютюнової фабрики зможуть отримувати готівку зі свого рахунку за лічені секунди у понад 1180 підрозділів і майже 300 банкоматів банку «Аваль» відповідно), у 300 тисячах банкоматів системи Visa і сотнях тисяч відділень банків за кордоном, оплачувати товари і послуги по усьому світі більш ніж у мільйоні закладів торгівлі і сфери послуг, що приймають до оплати карти Cirrus Maestro, а також купувати товари у розстрочку за унікальною програмою банку «Аваль» — «Онікс-розстрочка».
Як стало відомо, Чернігівська ОД виграла тендер на право реалізації зарплатного проекту на Чорнобильській АЕС.
Всього до кінця року, за інформацією прес-служби, Чернігівська обласна дирекція планує встановити ще 4 банкомати (3 — у м. Славутич, 1 — у м. Чернігові).
На сьогодні Чернігівською дирекцією встановлено 5 банкоматів (4 — у м. Чернігові, 1 — у м. Прилуки), реалізується понад 140 зарплатних проектів. Загальний обсяг емісії платіжних карт перевищує 20 тис. шт.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас