Ford Motor не бачить конкурента в Magna після купівлі нею Opel — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford Motor не бачить конкурента в Magna після купівлі нею Opel

Фондовий ринок
257
Генеральний директор Ford Motor Co. Біл Форд заявив, що його не турбує той факт, що Magna International Inc, найбільший постачальник автодеталей для його майбутньої версії електромобіля, стає конкурентом його компанії після придбання у General Motors європейського концерну Opel, повідомляє Bloomberg.
"Я говорив з ними про це, і я відчуваю себе дуже комфортно після цієї розмови, - заявив Форд, згадуючи Magna після сьогоднішньої прес-конференції з питання про продаж закритої фабрики у Віксомі, штат Мічіган. - Вони чітко сказали, що поважатимуть нашу інтелектуальну власність, і я вірю їм".
"У нас немає якихось планів щодо зміни характеру наших взаємин з Magna", - підкреслив Біл Форд. Він сказав, що не бачить свою компанію в більш невигідному положенні в порівнянні з GM і Chrysler Group LLC, які провели скорочення заборгованості та витрат на робочу силу після того, як кожна з них провела реорганізацію в процесі банкрутства, що фінансувалося державою. "Я б не помінявся місцями з ними", - відзначив правнук засновника Ford Motor.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас