Magna і Сбербанк РФ обіцяють успішний розвиток Opel — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Magna і Сбербанк РФ обіцяють успішний розвиток Opel

Фондовий ринок
334
Консорціум канадської Magna і Сбербанку РФ, з чиєю заявкою на купівлю Opel погодився власник цієї німецької компанії - американський концерн General Motors, обіцяє успішний розвиток Opel.
"Спільна робота з General Motors, співробітниками і дилерами Opel призведе до успішного розвитку автовиробника в майбутньому", - йдеться в розміщеному на сайті Сбербанку повідомленні з посиланням на заяву co-CEO Magna Зігфріда Вольфа та президента, голови правління Сбербанку Германа Грефа.
Голова ради директорів Magna Франк Стронах додав: "Якщо оборудка буде успішно завершена, Magna забезпечить чітке розмежування між бізнес-блоком автозапчастин Magna і діяльністю Opel для того, щоб забезпечити конфіденційність інтелектуальної власності своїх клієнтів".
Завершення оборудки стане можливим за умови дотримання основних домовленостей та умов, включаючи отримання фінансування під гарантії уряду Німеччини і схвалення з боку регулюючих органів.
Згідно з повідомленням, спільну пропозицію Magna International Inc. і Сбербанку Росії з придбання 55%-го пакету акцій Adam Opel GMBH було визнано General Motors Company і Opel Trust найбільш підходящою з огляду на подальший розвиток Opel. Відповідно до пропозиції консорціуму, його учасники, Magna і Сбербанк, володітимуть придбаним пакетом акцій в однакових частках (50:50). GM збереже 35%-ну частку, решта 10% перейдуть за новою трудовою угодою до співробітників німецького автовиробника. Пропозиція передбачає, що сукупний розмір інвестицій консорціуму в акціонерний капітал Opel складе 500 млн євро.
"Консорціум радо відзначає, що представлений план з розвитку Opel відповідає вимогам General Motors", - сказано в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас