ЗМІ: У США в серпні збільшилася кількість повернених банкам будинків, куплених по іпотеці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: У США в серпні збільшилася кількість повернених банкам будинків, куплених по іпотеці

Кредит&Депозит
357
В США в серпні ц.р. в порівнянні з липнем зросла кількість будинків, повернених банкам через неспроможність їх власників виплачувати іпотечні кредити, повідомляє ІТАР-ТАРС з посиланням на доповідь дослідницької служби RealtyTrac.
Як наголошується в доповіді, кількість повернених банкам будинків у серпні на 14% більша від аналогічного показника минулого року.
Цього року вже 3,4 млн домовласників в США отримали повідомлення про те, що їхні будинки можуть бути конфісковані за несплату. При цьому в 2008 р. цей показник склав 2,3 млн.
Як відзначають фахівці, такий стан справ свідчить про те, що зусилля адміністрації президента США Барака Обами щодо зміни цієї тенденції на ринку житла поки не приносять потрібного результату. За перші шість місяців поточного року банкам в США було повернено понад 1,5 млн будинків, власники яких виявилися неспроможними виплачувати іпотеку.
Найактивніший цей процес - у штаті Невада. На другому місці - штат Аризона, на третьому - Флорида. Далі йдуть Юта, Джорджія, Мічіган, Іллінойс, Айдахо і Колорадо.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас