Донецьку погрожують відключити гарячу воду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецьку погрожують відключити гарячу воду

Енергетика
394
Компанія "Донецькміськгаз" має намір через три дні почати відключення котелень Донецька через борги з оплати за газ комунально-комерційного підприємства "Донецькміськтепломережа".
Як повідомили УНІАН у прес-службі міськтепломережі, напередодні підприємство отримало від "Донецькміськгазу" офіційне повідомлення про відключення об'єктів теплопостачання міста, якщо протягом найближчих трьох днів не буде погашений борг за газ. Сума заборгованості, яку вимагає погасити постачальник газу, - державна компанія "Газ України", перевищує 120 млн. грн. Якщо цей борг не буде виплачений найближчими днями, газівники почнуть "вибірково" відключати котельні міста, внаслідок чого багато районів залишаться без гарячої води.
У зв'язку з ситуацією адміністрація тепломережі використовує для виконання вимог газової компанії всі ресурси, відзначили в прес-службі.
За словами першого заступника директора "Донецькміськтепломережі" Олександра Семченка, "зараз навіть припинена виплата заробітної плати, і практично всі кошти підприємства спрямовуються на оплату рахунків за газ".
"Але очевидно, що без допомоги мешканців Донецька ми не справимося. Зібрати таку суму ми зможемо тільки в тому випадку, якщо донетчани повернуть нам все, що заборгували раніше", - сказав Семченко.
Він додав, що керівництво тепломережі вкотре закликало мешканців Донецька терміново погасити свої борги за опалення і гарячу воду. "Тільки так можна запобігти відключенню котелень напередодні опалювального сезону", - стверджує Семченко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас