"Аваль" приступив до реалізації зарплатного проекту у ВАТ "А.Е.С.Київобленерго" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" приступив до реалізації зарплатного проекту у ВАТ "А.Е.С.Київобленерго"

Фінтех і Картки
107
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль» приступив до реалізації зарплатного проекту для співробітників відкритого акціонерного товариства «А.Е.С.Київобленерго» на основі міжнародних платіжних карт Maestro і Visa Electron у рамках підписаного договору 25 вересня п.р. Про це повідомила прес-служба АППБ «Аваль» з посиланням на начальника управління розвитку банку Антона Романчука.
За його словами, загальний обсяг емісії карт у рамках цього проекту досягне близько 3800 штук. Вартість карти становить 1 грн., на залишок на рахунку нараховується 5 проц. річних.
Чистий прибуток ВАТ «А.Е.С.Київобленерго», власником якого є американська корпорація AES Washington Holdings B.V., за перше півріччя склала 37,378 млн. грн.; статутний фонд — 52,044 млн. грн.; номінал акції — 0,05 грн.
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль», створений у 1992 році, входить у групу найбільших банків України. Серед його акціонерів — ВАТ «Укртелеком», Пенсійний фонд, держпідприємство поштового зв'язку «Укрпошта». Регіональна мережа банку перевищує 1180 структурних підрозділів.
Банк «Аваль» входить у число найбільших емітентів і екваєрів міжнародних платіжних карт. Загальний обсяг емітованих ним платіжних карт станом на 1 жовтня перевищив 760 тис. штук. Капітал банку на 1 жовтня складав 442 млн. грн., розмір чистих активів — 6569 млн. грн.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас