Харківський бізнесмен отримав 3 роки за "зекономлений" мільйон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Харківський бізнесмен отримав 3 роки за "зекономлений" мільйон

Кримінал
897
Набув чинності вирок Київського районного суду міста Харкова по кримінальній справі, яка була порушена за матеріалами СБУ відносно одного з керівників місцевого приватного підприємства, що не сплатив у державний бюджет майже 1 млн. грн.
Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-центрі Управління СБУ в Харківській області, співробітники УСБУ встановили, що заступник директора однієї з харківських фірм вносив неправильні дані в документи податкової звітності, у результаті чого суттєво занижувалася база оподатковування підприємства.
Вироком суду цей громадянин визнаний винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.367 Кримінального кодексу України (службова недбалість, що спричинила важкі наслідки) і засуджений до 3 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати керівні посади в структурах суб'єктів ведення господарства терміном на 2 роки.
Зважаючи на те, що під час слідства і судового розгляду обвинувачуваний щиро покаявся та активно сприяв розкриттю злочину, а також те, що він повністю відшкодував завданий ним майновий збиток, суд звільнив його від відбування покарання з випробним терміном 1 рік, повідомили в прес-центрі.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас