У Великобританії різко виросло число випадків шахрайства з іпотечними кредитами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Великобританії різко виросло число випадків шахрайства з іпотечними кредитами

Кредит&Депозит
582
Поліція Лондона заявила, що число випадків фінансових шахрайств збільшилося на 72% у порівнянні з минулим роком, загальний обсяг збитку досяг 700 млн. фунтів, пише газета The Guardian.
За даними лондонської влади, удвічі виросло число звинувачень у зв'язку із шахрайствами по іпотечних кредитах. Очікується, що число фінансових шахрайств буде збільшуватися в наступному році. Згідно з даними компанії BDO Stoy Haywood, обсяг збитку, завданого в результаті шахрайських дій з іпотечними кредитами, в 2008 році досяг 13 млн. фунтів стерлінгів і виріс до 200 млн. у першій половині 2009 року.
За минулий місяць дві великі британські компанії - Chelsea Building Society і Bradford & Bingley - заявили про те, що постраждали від дій іпотечних шахраїв. Будівельна компанія Chelsea оцінює завданий збиток в розмірі 41 млн., у той час як кредитна організація Bradford & Bingley, яка видає іпотечні кредити для наступної здачі нерухомості в оренду, оцінила свої потенційні збитки від розкритої шахрайської схеми на 100 млн. фунтів стерлінгів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас