Мінюст: Постанова НКРЕ про підвищення цін на газ для населення на держреєстрацію не надходила — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінюст: Постанова НКРЕ про підвищення цін на газ для населення на держреєстрацію не надходила

Енергетика
283
Постанова Національної комісії регулювання електроенергетики (НКРЕ) від 9 липня 2009 р. №811 "Про затвердження роздрібних цін на природний газ, використовуваний для потреб населення" станом на 28 серпня 2009 р. на державну реєстрацію не надходила. Про це сказано в повідомленні Міністерства юстиції.
Що стосується необхідності державної реєстрації зазначеного нормативно-правового акту, то Міністерство юстиції відзначає, що дія указу Президента України "Про державну реєстрацію нормативних актів міністерств та інших органів державної виконавчої влади" не поширюється на рішення НКРЕ щодо функціонування ринків, регульованих Національною комісією регулювання електроенергетики, і на рішення НКРЕ в частині встановлення цін і тарифів, однак за винятком цін і тарифів для населення. Це визначено статтею 3 указу Президента "Питання Національної комісії регулювання електроенергетики України" від 21 квітня 1998 р. №335.
Нагадаємо, НКРЕ зазначеною постановою планувала підвищити ціни на газ для населення на 20% з 1 вересня в 2009 р. Проти такого підвищення виступили профспілки, з якими зазначений документ повинен бути погоджений для вступу ним в силу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас