Янукович впевнений, що є законним власником будинку на території урядової резиденції "Міжгір'я" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович впевнений, що є законним власником будинку на території урядової резиденції "Міжгір'я"

Нерухомість
7416
Голова Партії регіонів Віктор Янукович впевнений, що є законним власником будинку на території урядової резиденції "Міжгір'я".
Про це він заявив на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.
"Я сьогодні є власником, і все інше - це піар-акція, яка не вдалася, і вона кривдить мене і мою сім'ю ... Я офіційно придбав будинок загальною площею приблизно 600 кв. м і всі відповідні документи в мене є", - сказав він.
Янукович впевнений, що інвестор, який прийшов для облаштованості цієї території, "покаже свою реакцію на нові виступи, і ця реакція буде публічною".
Нагадаємо, прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вчора заявила, що уряд затвердив "алгоритм дій" щодо повернення в держвласність урядової резиденції "Міжгір'я" (Київська область).
Вона нагадала, що раніше урядова резиденція "Міжгір'я" площею 140 га призначалася для прийому офіційних делегацій. "Потім Янукович під час свого прем'єрства забрав її під свою дачу. Ми прийняли алгоритм дій, щоб повернути цю дачу державі", - сказала прем'єр. Вона уточнила, що відповідні дії з повернення резиденції в держвласність буде здійснювати Мінюст.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас