Рецесія у Великобританії, імовірно, підходить до кінця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рецесія у Великобританії, імовірно, підходить до кінця

Казна та Політика
289
Довіра у середовищі бізнес-професіоналів у Великобританії показало найбільше зростання за останні 2 роки, що вказує на рецесії в економіці країни.
Про це свідчать дані дослідження, проведеного Інститутом сертифікованих бухгалтерів (The Institute of Chartered Accountants).
Спеціальний індекс ділової упевненості, що розраховуєьбся інститутом, виріс до 4,8 наприкінці червня зі значення -28,2 у березні. Однак, головний виконавчий директор Майкл Іцца застеріг від недооцінки труднощів, які стоять перед бізнесом. Інститут прогнозує, що економіка Великобританії зросте на 0,5% в III кварталі. В II кварталі відзначалося падіння ВВП на 0,8%.
Близько 41% фахівців з 1000 опитаних бухгалтерів були впевнені в перспективах своїх компаній у наступному році, але тільки 6% були повністю впевнені, що свідчить про збереження деякої обережності. IT виявився найоптимістичніший сектором, потім ідуть банківська справа, фінанси й страхування. Найменш упевненими секторами були охорона здоров'я й освіта, за рахунок побоювання росту скорочень у державному секторі.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас