Російські міліціонери будуть спати на золоті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російські міліціонери будуть спати на золоті

Казна та Політика
547
Міністерство внутрішніх справ РФ вирішило витратити 24,4 млн.руб. на нові меблі. Серед іншого міліціонерам потрібен спальний гарнітур, прикрашений чистим золотом, повідомляють "Відомості".
МВС розмістило на офіційному сайті держзакупівель повідомлення про відкритий конкурс на придбання меблів за рахунок федерального бюджету. Заявка складається із трьох лотів.
Перший - меблі та предмети інтер'єра - вартістю 15 млн. руб., за двома іншими закуповуються "офісні меблі" на 9,4 млн. руб. Конкурсна документація затверджена 17 серпня 2009 р. керівником ДЦОР МВС Росії полковником Смоліним.
Вивчивши конкурсну документацію, "Відомості" виявили, що мова йде не про звичайні меблі. Наприклад, ліжко з масиву європейської вишні повинно бути декороване не тільки ручним різьбленням, але й покрите в головах і ногах "тонкою смугою золота - 24 карата", тобто вищою, 999-ю пробою. До офісних меблів теж найвищі вимоги: лак для стола переговорів обов'язково повинен бути німецьким, "вся фурнітура стола повинна бути німецького або італійського виробництва".
У документації все зазначено правильно, підтвердив "Відомостям" Микола Мещеряков, зазначений на zakupki.gov.ru як контактна особа із закупівлі меблів. Для кого поставляються шикарні меблі - він не знає. Підсумки конкурсу повинні бути підведені 1 жовтня. Термін поставки меблів - 10 днів.
Перші два лоти призначені для Головного управління МВС. Меблі із третього лота підуть за адресою: вул. Срібний Бор, 4-я лінія, 76. За словами співрозмовника "Відомостей" в апараті МВС, у Срібному Борі знаходиться будинок прийомів МВС, а також кілька державних дач, де мешкає керівництво відомства.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас