Курс євро-долар не змінився в середу чекаючи європейської статистики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс євро-долар не змінився в середу чекаючи європейської статистики

Валюта
277
Курс євро-долар не змінився в середу чекаючи позитивних статданих про динаміку європейського виробництва і послуг. Ієна дорожчає на тлі волатильних торгів акціями в Японії.
Фунт стерлінгів поступається позиціями в парі з євро на ознаках ослаблення рецесії в єврозоні, повідомляє агентство Bloomberg.
Вартість євро не змінилася до 9:26 у середу порівняно з рівнем на кінець попередньої сесії в Нью-Йорку і склала $1,4136.
Курс долара стосовно японської нацвалюти знизився до 9:26 у середу до 94,64 ієни проти 94,69 вдень раніше.
Доларовий індекс ICE, що враховує котирування долара до валют шести основних торговельних партнерів США, виріс до 78,972 з 78,937 у вівторок.
"Росте визнання того факту, що економіки в усьому світі, включаючи країни єврозони, пройшли нижню точку падіння, - заявив валютний дилер Okasan Securities Co. Цутому Сома. - Це позитивно для євро".
Економісти вважають, що зведений індекс промислового виробництва і сфери послуг у єврозоні, який розраховується Markit Economics, виріс до 48 пунктів у серпні з 47 пунктів у липні. Дані будуть опубліковані в п'ятницю.
Курс долара може знизитися, оскільки США вливають величезні суми в економіку. Найбільш різким буде падіння стосовно валют emerging markets, вважає портфельний менеджер Pimco Кертіс М’юборн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас