Кількість дефолтів за кредитними картками у США зменшилася — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість дефолтів за кредитними картками у США зменшилася

Кредит&Депозит
222
Більшість великих компаній, що займаються випуском кредитних карток, говорять, що в липні зафіксовано меншу кількість дефолтів клієнтів за їхніми рахунками, але це зовсім не означає поліпшення їхнього фінансового стану, повідомляє Reuters.
Про падіння кількості дефолтів повідомили Bank of America Corp, JPMorgan Chase & Co, Citigroup Inc і Discover Financial Services. Компанії намагалися обмежити свої ризики протягом усього минулого року, що, на думку деяких аналітиків, і могло призвести до зниження кількості дефолтів. Частка проблемних боргів - тих, щодо яких є впевненість, що вони не будуть ніколи повернуті - в American Express впала з 10,18% до 8,92%, в Bank of America опустилася з 13,86% до 13,81%, в Chase з 8,04% до 7,92%.
Деякі аналітики зменшення дефолтів віднесли до сезонних ефектів, тому що американці використовують податкові пільги на погашення заборгованості, і пророкують у зв'язку із цим зростання рівнів проблемних боргів до початку 2010 р. На рівень дефолтів найближчим часом буде також впливати високий рівень зростаючого безробіття і низькі ціни на американському ринку нерухомості.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас