Франція наполягає на забороні гарантованих бонусів топ-менеджерам у банках країн G20 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Франція наполягає на забороні гарантованих бонусів топ-менеджерам у банках країн G20

Казна та Політика
215
Франція наполягає на тому, що G20 повинна посилити регулювання компенсації банківським топ-менеджерам, у тому числі заборонити гарантовані бонуси, заявила в понеділок міністр фінансів країни Крістін Лагард в інтерв'ю радіостанції France Inter.
Міністр упевнена в тому, що ця тема повинна стати однією з центральних на вересневому саміті G20. За її словами, необхідні міжнародні зусилля, щоб вирішити цю проблему і, таким чином, запобігти повторенню поточної кризи.
Уряди Франції, Великобританії, Німеччини і США роблять все можливе, щоб реалізувати намічені на квітневому саміті завдання з обмеження виплат провідним банкірам. Влада стурбовані не стільки розмірами цих сум, хоча вони викликають громадське обурення, скільки ризиками, пов'язаними з гарантованими бонусами.
Стримувати відновлене зростання бонусних програм стає усе складніше, тому що в міру стабілізації економіки підвищується попит на кращих фахівців у фінансовій галузі, і банки прагнуть "перекупити" топ-менеджерів один в одного.
Лагард зустрінеться із французькими банкірами наступного тижня для обговорення ситуації у фінсекторі та подальших заходів для її стабілізації.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас